Main menu

130203 Banner

Voetbal live kijken

Voetbal live kijken

Voetbal live kijken is natuurlijk het allerleukste in het stadion. Maar als het niet lukt om kaarten te krijgen dan kun je ook terecht in een voetbal cafe. Bij The Hide Away kun je voetbal live kijken. Bij elke wedstrijd van Feyenoord gaat het spreekwoordelijke dak eraf.

Live wedstrijden van Feyenoord

The Hide Away is gevestigd aan het Kreekplein, op loopafstand van De Kuip. Op wedstrijddagen kun je 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd bij ons terecht. Kom dus voorafgaand aan de wedstrijd nog even langs om een biertje te drinken en feest na afloop met ons verder of kom troost zoeken. Door samen voetbal live te kijken beleef je de sensatie en vergroot je het saamhorigheidsgevoel. You’ll never walk alone of YNWA is niet voor niets het lied van de aanhangers van Feyenoord.

Kom ook voetbal live kijken bij voetbal cafe The Hide away. In het café heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer maar we weten hoe we een feestje moeten bouwen. Houd je van live voetbal in Rotterdam? Breng dan zeker een bezoek aan The Hide Away.

Openingstijden

Ook als er geen voetbalwedstrijd is, kun je terecht bij The Hide Away. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend. Op maandag zijn we gesloten. Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag: Gesloten Dinsdag: 16.00 uur tot 01.00 uur
Woensdag: 16.00 uur tot 01.00 uur Donderdag: 16.00 uur tot 01.00 uur
Vrijdag: 16.00 uur tot 02.00 uur Zaterdag: 17.00 uur tot 02.00 uur
Zondag: 15.00 uur tot 01.00 uur

facebook-logo

twitter logo

google-plus