Main menu

130203 Banner

Voetbal kijken Rotterdam

Voetbal kijken Rotterdam

Hou je van voetbal en dan vooral van Feyenoord en wil je voetbal kijken in Rotterdam in plaats van thuis voor de tv? Dan kun je terecht bij voetbal café The Hide Away. Hier kun je terecht om samen met andere Feyenoord fans samen in de stemming te komen voor de wedstrijd.

In de stemming komen

Je kunt al 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd bij ons terecht. We komen samen in de stemming met een drankje. Omdat we op loopafstand van De Kuip gevestigd zijn, is het ook voor fans die de wedstrijd in het stadion gaan kijken een eerste stop om in de stemming te komen. Op grote schermen kun je live voetbal kijken in Rotterdam. Alle wedstrijden van Feyenoord worden live uitgezonden.

You’ll never walk alone

Ook na de wedstrijd gaat bij ons het feest nog even door. Supporters die de wedstrijd in het stadion hebben gekeken, zijn van harte welkom om de overwinning met ons te vieren. En in geval van verlies dan kun je bij ons ook altijd nog je verdriet wegdrinken, gedeelde smart is halve smart. Samen voetbal kijken in Rotterdam zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. You’ll never walk alone is niet voor niets het lijflied van de Feyenoord supporter.

Kom ook voetbal kijken bij voetbal café The Hide Away. Je vindt ons aan het Kreekplein in Rotterdam. We zijn van dinsdag tot en zondag geopend. Kijk hier voor de actuele openingstijden.

facebook-logo

twitter logo

google-plus