Main menu

130203 Banner

Voetbal cafe

Voetbal cafe

The Hide Away is al meer dan 25 jaar het voetbal cafe van Rotterdam Zuid. In de wijk IJsselmonde aan het Kreekplein, vlakbij De Kuip vind je onze gezellige kroeg waar voetbal de boventoon voert.

De wedstrijden van Feyenoord worden live uitgezonden. Natuurlijk beginnen we op tijd met warm draaien. Kom ook een biertje drinken en kijk en feest mee met de supporters in voetbal cafe The Hide Away.

Op loopafstand van De Kuip

Je vindt The Hide Away op loopafstand van De Kuip. Kom dus voorafgaand aan de wedstrijd een biertje drinken, feest na afloop lekker door of drink je verdriet weg. Het kan allemaal bij voetbal cafe The Hide Away.

Voor alle wedstrijden van Feyenoord gaat bij ons de tv aan dus ook als je geen kaartjes hebt, kun je nog steeds de wedstrijd live kijken te midden van de supporters. Samen voetbal live kijken verhoogt de sfeer en het gevoel van saamhorigheid. Het clublied van Feyenoord is niet voor niets You’ll never walk alone.

Openingstijden

The Hide Away is van dinsdag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 01.00 uur geopend. Op vrijdag kun je tussen 16.00 uur en 02.00 uur bij ons terecht. Zaterdag zijn we van 17.00 tot 02.00 uur geopend en op zondag ben je tussen 15.00 en 01.00 uur van harte welkom. Op wedstrijddagen van Feyenoord kun je 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd bij ons terecht.

facebook-logo

twitter logo

google-plus