Main menu

130203 Banner

Live voetbal Rotterdam

Live voetbal Rotterdam

Voetbal is in Rotterdam duidelijk aanwezig. Met maar liefst 3 clubs in de Eredivisie ademt Rotterdam voetbal. Voor café The Hide Away is er maar één club van belang en dat is Feyenoord. In ons voetbal café volg je live voetbal in Rotterdam.

Voor aanvang van de wedstrijd

Bij The Hide Away draait alles om Feyenoord. Gelegen op loopafstand van De Kuip zijn wij het voetbalcafé van Rotterdam Zuid. We openen 3,5 uur voor aanvang van de wedstrijd om alvast in de stemming te komen voor de wedstrijd. Voor de fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen wordt de wedstrijd zelf live uitgezonden op een groot scherm. Zo kun je live voetbal in Rotterdam kijken samen met andere fans. Ook zonder kaartje heb je toch de sfeer en gezelligheid van het samen kijken. Want als Feyenoord speelt, kijk je natuurlijk live voetbal in Rotterdam.

Winst en verlies delen we samen

Kijk je de wedstrijd in De Kuip? Kom dan na afloop de winst vieren of je verdriet wegdrinken in The Hide Away. Want het is vele malen leuker om een overwinning samen te vieren en bij verlies geldt gedeelde smart is halve smart.

Kom je live voetbal in Rotterdam kijken? Of je nu de wedstrijd in De Kuip bekijkt of bij The Hide Away op groot scherm, je bent van harte welkom om voor en na de wedstrijd bij ons aan te sluiten en er samen een feestje van te maken. Voetbal kijken in Rotterdam doe je bij The Hide Away.

facebook-logo

twitter logo

google-plus